Skip to main content

Maak

Webwinkel onderhoud tegen de laagste kosten.

Doel

Voor de bedrijven die de “maak” webwinkel hebben gekozen kunnen we naar wens het onderhoud minimaliseren. De beveiliging is vaak minder urgent, minder streng en de gevolgen zijn minder
groot dan een grotere webwinkel. De eisen qua Google ranking zijn minder belangrijk waardoor we kunnen besparen in de kosten.

Voor wie

Onderhoud voor maak webwinkels is bedoeld voor kleine zelfstandigen en kleinere bedrijven die een kleine webwinkel hebben met een paar artikelen. De eisen om altijd optimale performance te hebben met de webwinkel is van minder belang. Evenals Google ranking.

Werkwijze

We bieden een basis pakket webwinkel hosting aan tegen budget of basis tarief. We combineren dit met periodiek WordPress en WooCommerce onderhoud. Kijkt u op de pakkettenpagina Hosting webwinkels en WordPress onderhoud voor meer uitleg.

Rekenvoorbeeld*

Budget hosting: 2,5 GB, 1 e-mail adres
Perodieke backups:  € 15,00 per maand
Domeinnaam: inclusief
Wordpress + Woo commerce onderhoud: Software en beveiligingsupdates WP + Woo;
doorgevoerd per kwartaal: € 24,75 per maand.
Pakketkorting:  € 3,00 per maand
TOTAAL: € 39,75 per maand

* Geen installatiekosten / Geen verhuiskosten

Een webwinkel laten maken is stap één

Om uw webwinkel actueel te houden en te voorkomen dat deze verouderd qua snelheid, inhoud of design, onderhouden we graag persoonlijk contact. We bieden onderstaande producten aan om uw website actueel en 24-7 online te houden.

webwinkel hosting →
webwinkel onderhoud →
webwinkel update →