Skip to main content

Strategische Webwinkel

Een webwinkel als belangrijk bedrijfsonderdeel

Doel

U wilt een webwinkel opzetten die compleet is en vele mogelijkheden biedt. Een webwinkel waar diverse functionaliteiten gecombineerd worden. Denk aan voorraadbeheer, koppeling met kassasysteem, meerdere webwinkels naast elkaar onder 1 database. Verder is de snelheid optimaal en is de basis uitermate geschikt voor goede Google ranking. Zo wordt u organisatorisch ontlast, en zullen uw omzetten stijgen.

Voor wie

De strategische webwinkel wordt gemaakt op het platform Magento 2 en is uitermate geschikt voor het opzetten van een zeer uitgebreide webwinkel. Hij is bedoeld voor ondernemers die de webwinkel als belangrijk bedrijfsonderdeel zien. De winkel wordt ingezet voor zowel marketing als sales; ook (bestel)procedures en voorraadbeheer worden vereenvoudigd. U bent daarbij bereid om meer te investeren voor optimaal rendement tijdens de gehele levensduur van minimaal 5 jaar.

Werkwijze

We vergelijken het opzetten van een strategische webwinkel met het opstarten van een nieuw filiaal; het is immers een belangrijk bedrijfsonderdeel. Tijdens de voorbereiding voeren we analyses uit. Op basis daarvan maken we een goede sitestructuur voor optimale ranking in Google.  We maken een design op maat en vervolgens besteden we veel aandacht aan de bouw, configuratie en inhoud. Na de pre-live fase en de live zetting is het van groot belang om aan de webwinkel te blijven werken. Vaak ondersteunen we klanten dan ook voor een vast aantal uren per maand met advies, technisch werk en vindbaarheid voor constante optimalisatie.

Wat kunt u verwachten

  • Ontwerp compleet op maat
  • Maximaal aantal artikelen: onbeperkt
  • Platform: Magento 2
  • Uitgebreide technische mogelijkheden (multi-store, koppeling met administratie, voorraad of kassa)
  • Responsive voor mobiel en tablet
  • Maximale vindbaarheid (Analytics, Console, SEO, Internet Marketing plan)
  • Uitgebreide gebruikersuitleg
  • Eenvoudig te beheren
  • Periodieke afspraken, vaste onderseuning
  • Oplopende omzetten

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement. Het uurtarief neemt af naarmate u meer uren afneemt. Informeer naar de tarieven bij onze verkoopafdeling

Betalen per maand

Het is mogelijk om de investering geheel of gedeeltelijk per maand te betalen. In de offerte of prijsindicatie vermelden we desgewenst een bedrag per maand en het aantal termijnen. Momenteel hanteren wij een rente van 0%.

Kom in actie!

Hoe nu verder? Laat u dit nog een paar maanden laten liggen, of u zet nu de eerste stap? Plan heel eenvoudig een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons in. Daar wordt u al een stuk wijzer van!

Denksessie direct aanvragen

Als uw webwinkel staat.

Om te zorgen dat uw webwinkel optimaal blijft presteren, kunt u bij ons ook één of meerdere van onderstaande diensten afnemen. Klik op de knoppen voor meer informatie!

webwinkel  onderhoud →
webwinkel hosting →
webwinkel update →

Referenties

Sienna-x

Veghel

Tuincentrum Soontiëns

Eindhoven

Emvo Techniek

Sint-Oedenrode

Timmers Gems B.V.

Berghem