Skip to main content

Maak webwinkels

Online verkopen op een eenvoudige manier

Doel

Een webshop opzetten tegen de laagste kosten en op de meest eenvoudige manier. Ideaal om een start te maken met online verkoop of een webshop met afrekenmogelijkheid voor enkele artikelen. U wilt vooral uw huidige klanten beter van dienst zijn.

Voor wie

Woo Basic is ideaal voor ondernemers met kleine budgetten die enkele producten online willen verkopen. U wil bijvoorbeeld testen hoe online verkoop gaat of kijken of u uw huidige klanten kunt bedienen met verkoop van enkele artikelen.

Werkwijze

We installeren een plug-in of ontwikkelen een stukje maatwerk software om eenvoudig enkele producten of diensten te verkopen via internet. We houden de configuratie en het design zo standaard mogelijk en u zorgt zelf voor het vullen van de webwinkel. Ook andere inhoud draagt u grotendeels zelf aan; zo houden we de kosten laag. Aan internet marketing en vindbaarheid in zoekmachines werken we minimaal.

Wat kunt u verwachten

  • Ontwerp vanuit template
  • Maximaal aantal artikelen: 500
  • Platform: WooCommerce
  • Responsive voor mobiel en tablet
  • Gebruikersuitleg WooCommerce
  • Basis vindbaarheid (Analytics, Console, SEO)
  • Eenvoudig te beheren

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement.

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Kom in actie!

Hoe nu verder? Laat u dit nog een paar maanden laten liggen, of u zet nu de eerste stap? Plan heel eenvoudig een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons in. Daar wordt u al een stuk wijzer van!

Denksessie direct aanvragen

Als uw webwinkel staat.

Om te zorgen dat uw webwinkel optimaal blijft presteren, kunt u bij ons ook één of meerdere van onderstaande diensten afnemen. Klik op de knoppen voor meer informatie!

webwinkel  onderhoud →
webwinkel hosting →
webwinkel update →

Referenties

Smits Beenmode

Heeswijk-Dinther

Witgoedhuren

Schaijk

Luchtverwarming specialist

Schijndel

Classic Automobile Service

Zeeland (Noord-Brabant)