Skip to main content

Denk Webwinkel

Een Woo Commerce webwinkel, doordacht en resultaatgericht

Doel

U wilt uw assortiment presenteren en tot 5000 artikelen online verkopen middels een professionele webwinkel. U richt zich niet alleen op bestaande, maar zeker ook op nieuwe klanten en markten. Daarbij wilt u de markt actief benaderen en extra omzet creëren.

Voor wie

Een uitgebreide WooCommerce webwinkel is ideaal voor bedrijven, organisaties en instellingen die graag meerdere producten online willen verkopen. . U wilt een stabiele basis webshop met alle mogelijkheden om een goede ranking in Google te behalen. Ook geschikt voor verbetering van eenvoudig opgezette webshops wanneer meer omzet het doel is. U bent bereid wat meer te investeren ten behoeve van hogere omzetten en meer resultaat.

Werkwijze

Wanneer we een uitgebreidere Woo Commerce webwinkel opzetten, zorgen we niet alleen voor de technische opzet; we houden ook rekening met doel en doelgroep. We voeren analyses uit en overleggen met u welke product- en doelgroepen voor u het interessantst zijn. Ook aan andere zaken zullen we werken, zoals het koppelen met uw huidige software en administratie, het optimaal vindbaar maken van artikelen het installeren van handige plug-ins. We houden rekening met internet marketing en vindbaarheid en we bouwen de webwinkel zo, dat u hem zelf eenvoudig kunt onderhouden. Uiteraard bieden we ondersteuning waar nodig, zodat de inhoud zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt weergegeven.

Wat kunt u verwachten

  • Design op maat
  • Maximaal aantal artikelen: 5000
  • Platform: WooCommerce
  • Responsive voor mobiel en tablet
  • Maximale vindbaarheid (Analytics, Console, SEO, Internet Marketing plan)
  • Uitgebreide gebruikersuitleg WooCommerce
  • Aanmelding Google
  • Eenvoudig te beheren

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement.

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Kom in actie!

Hoe nu verder? Laat u dit nog een paar maanden laten liggen, of u zet nu de eerste stap? Plan heel eenvoudig een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons in. Daar wordt u al een stuk wijzer van!

Denksessie direct aanvragen

Als uw webwinkel staat.

Om te zorgen dat uw webwinkel optimaal blijft presteren, kunt u bij ons ook één of meerdere van onderstaande diensten afnemen. Klik op de knoppen voor meer informatie!

webwinkel  onderhoud →
webwinkel hosting →
webwinkel update →

Referenties

Smits Beenmode

Heeswijk-Dinther

Tuincentrum Soontiëns

Eindhoven

Emvo Techniek

Sint-Oedenrode

Classic Automobile Service

Zeeland (Noord-Brabant)