Skip to main content

Lokale vindbaarheid

Doel

We gaan met uw website aan het werk om deze lokaal vindbaar te maken. Door te werken met specifieke lokale pagina’s binnen uw website zorgen we voor een toestroom van vooral lokale klanten. Het bedienen van lokale klanten is vaak eenvoudiger, maar er zijn meer voordelen te benoemen t.o.v. klanten die niet uit de buurt komen.

Voor wie

We zien vooral lokale leveranciers en winkels die hier dankbaar gebruik van maken. De voordelen zijn groot! Denk ook aan de nabije regio bij lokale vindbaarheid. Juist het trekken van mensen uit omliggende plaatsen kan zeer lucratief zijn: een restaurant dat vindbaar is in de omgeving, een winkel die ook mensen trekt uit omliggende plaatsen… Voordeel van lokale vindbaarheid is dat we tegen een laag budget al veel kunnen doen.

Werkwijze

Bij lokale vindbaarheid kammen we de nabije regio als het ware uit. We pakken plaats voor plaats de ranking op en gaan voor een top 10 notering in Google. Met een periodiek budget stellen we de pagina’s waar nodig bij en houden we het geheel actueel, waardoor de boel niet veroudert en de rankings weer verdwijnen.

Wat kunt u verwachten

Lokale vindbaarheid wordt vaak als onderdeel binnen Internet Marketing Plus opgenomen. Laat u informeren door de accountmanager wat een goed aantal uur is voor u.

Uurtarief

Indien u een vast aantal uren per maand investeert, ontvangt u korting op ons uurtarief. Hoe langer de periode en hoe meer uren, hoe hoger de korting!

Aanvullende diensten

Google Ads (SEA) →
internet adverteren →
social media campagnes →
zoekmachine optimalisatie (SEO) →
lokale vindbaarheid →
regionale vindbaarheid →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: