Skip to main content

IM Pluspakket

Opgezet om u zoveel mogelijk te ontzorgen en uw omzet via internet te vergroten.

Doel

Internet marketing plus is opgezet om binnen een aanpasbaar budget per maand resultaatgerichte activiteiten uit te voeren. Het kan daarbij gaan om resultaten op zowel de korte, als de lange termijn. We plegen daarvoor regelmatig overleg met u.

Voor wie

Internet marketing plus is bedoeld voor ‘Denk’-klanten. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen binnen dit concept uren inkopen. Kleinere bedrijven besteden de werkzaamheden voor Internet Marketing vaak aan ons uit, terwijl we voor grotere bedrijven soms alleen adviserend werken. Eigen personeel voert de werkzaamheden dan uit.

Werkwijze

Binnen Internet Marketing Plus werken we periodiek een aantal uren aan uw website ten behoeve van vindbaarheid en online conversie (leads en verkopen). Afhankelijk van uw wensen kan de nadruk voor ons liggen op uitvoeren en ontzorgen, of juist meer op het adviseren.

Wat kunt u verwachten

  • Vindbaar in grotere regio (Nederland)
  • Vergroting naamsbekendheid en omzet
  • Uitvoering, rapportage – 1x per maand
  • Campagne via website en adverteren
  • Advies – 1 x per kwartaal

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement.

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Kom in actie!

Hoe nu verder? Een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons kan u al een stuk wijzer maken. Onderaan deze pagina kunt u zich hiervoor inschrijven; hier vindt u ook andere mogelijkheden voor een volgende stap.
Omdat we u graag laten zien wat we kunnen, kunt u ook kiezen voor een Try-out; daarbij bieden we u een IM-pakket aan tegen 50% van de kosten.
Uiteraard zijn we zowel telefonisch als per chat 5 dagen per week bereikbaar.

Een Try-out direct aanvragen

Omzet begint bij goede vindbaarheid.

Om online succes te boeken is een goede vindbaarheid stap één. Onze specialisten helpen u graag hierbij. Zo bieden we diverse producten en diensten aan om de online marketing goed aan te pakken!

Google Ads (SEA) →
internet adverteren →
social media campagnes →
zoekmachine optimalisatie (SEO) →
lokale vindbaarheid →
regionale vindbaarheid →