Skip to main content

Internet Marketing Internationaal

Doel

Bedrijven die uniekere producten hebben zijn vaak ook interessant voor klanten in het buitenland. We kunnen ons richten op diverse landen en gebieden en hebben hier veel ervaring mee.

Voor wie

Hoe unieker uw producten, hoe slimmer het is om deze producten ook internationaal aan te bieden. Voor zowel grote bedrijven met grotere budgetten als voor de typische MKB ondernemer is levering internationaal zeker interessant.

Werkwijze

Bij het buitenland gaan we in eerste instantie uit van de Nederlandse basis aangevuld met specifieke zaken die per land verschillend zijn. Elk land heeft zijn eigen “bijzonderheden” In onderlinge communicatie kunnen we elkaar aanvullen en hier rekening mee houden.

Rekenvoorbeeld*

Internet marketing internationaal is onderdeel
binnen Internet Marketing Plus opgenomen.
Laat u informeren door de accountmanager
wat een goed aantal uur is voor u.

Uurtarief

Indien u een vast aantal uren per maand investeert, ontvangt u korting op ons uurtarief. Hoe langer de periode en hoe meer uren hoe hoger de korting!

Aanvullende diensten

Om online succes te boeken is een goede vindbaarheid stap één. Onze specialisten helpen u graag hierbij. Zo bieden we diverse producten en diensten aan om de online marketing goed aan te pakken!

Google Ads (SEA) →
internet adverteren →
social media campagnes →
zoekmachine optimalisatie (SEO) →
lokale vindbaarheid →
regionale vindbaarheid →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: