fbpx Skip to main content

Websoftware

Websoftware

Indien u aanvullende mogelijkheden zoekt bij uw website, dan kunnen we u daar prima mee helpen! Als sinds 2000 maken we webapplicaties en websoftware voor onze klanten. Puur als onderdeel van een website of webshop of als losstaande applicatie. We werken met ervaren programmeurs aan uw webapplicatie. Afhankelijk van uw wensen en de duidelijkheid hiervan gaan we deze eerst uitwerken in schermen, zodat het duidelijk is hoe de applicatie eruit komt te zien. Vanuit dit prototype gaan we daadwerkelijk bouwen.

Aanvullingen op website of webwinkel

Het meeste van ons programmeerwerk bestaat uit aanvullingen op uw website of webwinkel. Zo hebben we veel ervaring met het maken van ontwerpmodules voor webwinkels. We leverden deze al meerderen af. Ook kan u denken aan voorraadbeheersystemen, planningsystemen of boekingssystemen. We maakten ledenlogin’s en systemen om foto’s te beheren. Eigenlijk kunnen we alles maken, mits dit technisch en budgettair mogelijk is.

Plugins en Extensies

We zullen bij uw vraag in eerste instantie altijd kijken of er al software is die uw wensen kan verwezenlijken. Denk aan WordPress Plugins of Magento extensies. Dit voorkomt hoge ontwikkelkosten en in sommige gevallen kunnen we met een klein beetje maatwerk uw wensen al realiseren.

Klantenportaal

Middels de AVG wetgeving zijn bedrijven verplicht om zorgvuldig om te gaan met klantgegevens. Voor meerdere klanten ontwikkelden we een kantenportal waarbij klanten kunnen inloggen en toestemming kunnen geven waar men de klantgegevens voor gebruikt. Ook dienen klanten altijd hun gegevens te kunnen inzien en te kunnen wijzigen. Een klantenportal is een ideale manier om dit te bereiken. Aangezien een klantenportaal vaak een stukje maatwerk software is, is het goed om hier een afpsraak voor te plannen. Uiteraard kunnen we software veel hergebruiken en zullen we in de meeste gevallen al 80% van de applicatie klaar hebben. We hebben nog geen standaard prijs of pakket, maar dit ligt wel in de lijn der verwachting.

Koppelingen webwinkel

Een veel voorkomende vraag is of een webwinkel gekoppeld kan worden aan huidige software. Hier hebben we dan ook veel ervaring mee. We zullen in eerste instantie kijken of er een koppeling voorhanden is die voldoet. Vooral voor Magento en Woocommerce zijn er al veel gemaakt. We gaan deze dan ook niet opnieuw maken. Ook zijn er vaak mogelijkheden met API zodat er relatief makkelijk een nieuwe koppeling gemaakt kan worden. In deze zien we wel dat de meer modernere boekhoudprogramma’s en software hier veel gemak bieden. De wat meer traditionele programma’s zijn hier vaak minder flexibel in. We kunnen u hier advies in geven en helpen u graag op weg!

Apps voor mobiele telefoon

Aangezien we niet meer zonder telefoon kunnen is het in sommige gevallen interessant om een app te ontwikkelen om uw klanten extra van dienst te zijn. Ook zijn er hele marketing concepten bedacht rondom een app. We hebben
de laaste jaren hier ervaring in opgedaan, dus schroom niet om ons om advies en hulp te vragen bij ontwikkeling van uw Android of Iphone app. Ook zien we de meest eenvoudige vorm, een web-app meer een meer gebruikt worden.

Software advies

We kunnen u ook helpen om kosten te besparen op gebied van software. Denk bijvoorbeeld aan uw boekhoudprogramma welke gekoppeld is aan uw webshop. Hier zijn vaak meerdere mogelijkheden om hetzelfde doel te bereiken. De verschillen in prijs kunnen oplopen tot honderden euro’s per maand of zelfs nog meer. We kennen veel softwarepakketten en vooral ook veel open-source pakketten en SAAS-oplossingen voor bijvoorbeeld voorraadbeheer, boekhouding, planning, erp, hrm, crm, offertes maken etc. Hierbij kan het gebruik van online applicaties u veel kosten besparen aan backup en eigen serverkosten. Zo gebruiken we bij Mediaversa eigenlijk geen interne server meer en zit alles in diverse online applicaties.

PHP ontwikkeling

Veel van onze programmatuur, maar ook bijvoorbeeld maatwerk plugins in WordPress worden in PHP gemaakt. We hebben ons bij Mediaversa gespecialiseerd in PHP programmeren en kunnen u dan ook van A tot Z ondersteunen. Maak een afspraak met onze accountmanager en we kunnen u voorbeelden geven van werk wat we gedaan hebben. Uiteraard staan onderaan deze pagina ook een aantal referenties. Ervaring hebben we met complete logistieke applicaties, het ontwikkelen van zorgapplicaties en het mee ontwikkelen aan software voor de beveiligingssector. Wilt u advies? We denken graag met u mee.

DFI

Voor DFI ontwikkelden we een stand-alone applicatie die interieurwinkels in Belgie voorziet van een planprogramma om onderhoud van aangeschafte meubelen te plannen. Periodiek onderhoud wordt middels de applicatie gecommuniceerd en rechtstreeks door de sales medewerker ingeboekt.

Probus Nederland

Voor de grootste netwerkclub van Nederland voor 65+ mensen ontwikkelden we een multi WordPress website voor een 300 verschillende clubs, die elke hun eigen club kunnen beheren. Hierbij zit er ook een administratiegedeelte op maat gemaakt, waar Probus Nederland zaken aan de clubs op een eenvoudige manier kan doorcommuniceren. Maar ook de Clubs-administratie kan bijhouden.

THP Financial Guidance Dordrecht

Voor THP ontwikkelden we een klantenportal met extra tweestaps beveiliging om zo te voorkomen dat verzekeringgegevens op straat komen te liggen. Alles AVG proof en onlangs opnieuw opgezet qua lay-out en techniek om weer volledig bij de tijd te zijn. Aangezien het de financiële sector betreft, hebben wij extra energie en tijd gestopt in een optimale beveiliging.

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

VERNIEUWDE
WEBSOFTWARE.

 Ik zet vandaag de eerste stap