Skip to main content

Websoftware voor webwinkel en website

Wilt u uw klant van dienst zijn met een unieke functie die niet te vinden is als plug-in, of waarbij de functie van de plug-in niet geheel voldoet?

Regelmatig krijgen we de vraag van klanten om webwinkels en websites uit te breiden met maatwerk websoftware. We kunnen voor hen officiële plug-ins ontwikkelen, maar ook webapplicaties op maat die losstaan van het framework van de website.

Zo ontwikkelden we verschillende modules en uitbreidingen. Denk aan ontwerpmodules voor webwinkels waarbij u als klant zelf uw producten kunt ontwerpen.

Ook hebben we voor diverse klanten maatwerk websoftware ontwikkeld als aanvulling op de website of webshop. Denk aan:

  • planning applicatie;
  • voorraadbeheer;
  • offerte systeem;
  • verzendmodules op maat;
  • leden logins;
  • klantenportals;
  • fotobeheer modules;
  • enzovoorts.

We laten u graag de voorbeelden zien! Plan daarvoor een afspraak in met de accountmanager.

Volop mogelijkheden

Of het nu gaat om een nieuw te ontwikkelen applicatie of een om te zetten applicatie. Informeer bij de accountmanager naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg of het web!

Referenties

DFI

Voor DFI ontwikkelden we een stand-alone applicatie die interieurwinkels in België voorziet van een planprogramma om onderhoud van aangeschafte meubelen te plannen. Periodiek onderhoud wordt middels de applicatie gecommuniceerd en rechtstreeks door de sales medewerker ingeboekt.

Probus Nederland

Voor de grootste netwerkclub van Nederland voor 65-plussers ontwikkelden we een multi WordPress website voor zo’n 300 verschillende clubs, die daarmee afzonderlijk van elkaar beheerd kunnen worden. Er is ook een administratiegedeelte op maat voor gemaakt, waarmee Probus Nederland zaken aan de clubs op een eenvoudige manier kan doorcommuniceren. Ook de Clubadministratie kan ermee worden bijgehouden.

THP Financial Guidance Dordrecht

Voor THP ontwikkelden we een klantenportal met extra tweestaps-beveiliging om zo te voorkomen dat verzekeringsgegevens op straat komen te liggen. Alles is AVG proof, en onlangs opnieuw opgezet qua lay-out en techniek om weer volledig bij de tijd te zijn. Aangezien het de financiële sector betreft, hebben wij extra energie en tijd gestopt in een optimale beveiliging.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: