Skip to main content

PHP Programmatuur

Veel van onze programmatuur, maar ook bijvoorbeeld maatwerk plug-ins in WordPress, worden gemaakt in de scripttaal van PHP. Die wordt ook gebruikt voor veel van de software die op internet te vinden is. PHP wordt vaak gebruikt in combinatie met het Linux besturingssysteem. Veel servers op internet draaien op Linux en daarom is het voor veel ontwikkelaars een logische stap om in PHP krachtige applicaties in te ontwikkelen.

We werken met ons eigen team van PHP-programmeurs. U heeft altijd een vaste contactpersoon die uw project zal begeleiden; deze persoon zal de taken en wensen middels duidelijke opdrachten en bouwtekeningen doorvoeren naar de programmeurs zelf.

Onze programmeurs hebben minimaal 5 jaar ervaring; daardoor kunnen we snel schakelen en fraaie applicaties ontwikkelen. Een idee is voor ons genoeg om
te starten met de architectuur, en uiteindelijk een fraaie webapplicatie op te leveren.

Volop mogelijkheden

Of het nu gaat om een nieuw te ontwikkelen applicatie of een om te zetten applicatie. Informeer bij de accountmanager naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg of het web!

Referenties

DFI

Voor DFI ontwikkelden we een stand-alone applicatie die interieurwinkels in België voorziet van een planprogramma om onderhoud van aangeschafte meubelen te plannen. Periodiek onderhoud wordt middels de applicatie gecommuniceerd en rechtstreeks door de sales medewerker ingeboekt.

Probus Nederland

Voor de grootste netwerkclub van Nederland voor 65-plussers ontwikkelden we een multi WordPress website voor zo’n 300 verschillende clubs, die daarmee afzonderlijk van elkaar beheerd kunnen worden. Er is ook een administratiegedeelte op maat voor gemaakt, waarmee Probus Nederland zaken aan de clubs op een eenvoudige manier kan doorcommuniceren. Ook de Clubadministratie kan ermee worden bijgehouden.

THP Financial Guidance Dordrecht

Voor THP ontwikkelden we een klantenportal met extra tweestaps-beveiliging om zo te voorkomen dat verzekeringsgegevens op straat komen te liggen. Alles is AVG proof, en onlangs opnieuw opgezet qua lay-out en techniek om weer volledig bij de tijd te zijn. Aangezien het de financiële sector betreft, hebben wij extra energie en tijd gestopt in een optimale beveiliging.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: