Skip to main content

Apps

Indien u op zoek bent naar een app voor op de telefoon (of andere device) bieden we volop mogelijkheden. Het unieke van apps voor de telefoon is de geografische positionering die we kunnen uitlezen en gebruiken in de applicatie. We kunnen zowel een webapp als een officiële Android of IPhone app voor u realiseren.

Het begint met een idee.

Heeft u een idee waarmee u uw klanten beter van dienst kan zijn middels een app?
Let het ons voor. We maken snel een globale prijsindicatie! We werken we veel met buitenlandse programmeurs, ondersteund door Nederlands projectmanagement; dat kan de kosten flink drukken.

Een app biedt veel voordelen! Wanneer klanten vaker terugkeert naar een bedrijf, is een app handig. Tegenwoordig ligt mobiel internetgebruik veel hoger dan het meer traditionele gebruik vanuit laptop of pc. Daar is met een app heel handig op in te spelen!

Een aantal ideeën voor een bedrijfsspecifieke app zijn:

  • Een bouw-app voor toekomstige bewoners van nieuwbouw;
  • Een ouder-app voor kindervakantie week;
  • Een kappersapplicatie;
  • Een cafetaria bestelapp.

Volop mogelijkheden

Of het nu gaat om een nieuw te ontwikkelen applicatie of een om te zetten applicatie. Informeer bij de accountmanager naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg of het web!

Referenties

DFI

Voor DFI ontwikkelden we een stand-alone applicatie die interieurwinkels in België voorziet van een planprogramma om onderhoud van aangeschafte meubelen te plannen. Periodiek onderhoud wordt middels de applicatie gecommuniceerd en rechtstreeks door de sales medewerker ingeboekt.

Probus Nederland

Voor de grootste netwerkclub van Nederland voor 65-plussers ontwikkelden we een multi WordPress website voor zo’n 300 verschillende clubs, die daarmee afzonderlijk van elkaar beheerd kunnen worden. Er is ook een administratiegedeelte op maat voor gemaakt, waarmee Probus Nederland zaken aan de clubs op een eenvoudige manier kan doorcommuniceren. Ook de Clubadministratie kan ermee worden bijgehouden.

THP Financial Guidance Dordrecht

Voor THP ontwikkelden we een klantenportal met extra tweestaps-beveiliging om zo te voorkomen dat verzekeringsgegevens op straat komen te liggen. Alles is AVG proof, en onlangs opnieuw opgezet qua lay-out en techniek om weer volledig bij de tijd te zijn. Aangezien het de financiële sector betreft, hebben wij extra energie en tijd gestopt in een optimale beveiliging.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: