Skip to main content

Koppelingen met webwinkels

Omdat we regelmatig webshops bouwen krijgen we vaak de vraag van klanten, of we de webshop ook kunnen koppelen aan ons administratieve pakket. En ja, dat kan!
Ook de vraag of de voorraad bijgehouden kan worden in de webshop, en deze gekoppeld kan worden aan de eigen voorraadsoftware. En ook hier kunnen we antwoorden: Ja, dat kan!

We hebben veel ervaring met koppelingen. Er zijn al heel veel koppelingen met webshops verkrijgbaar, zowel voor Woo Commerce als Magento 2. Zeker als het gaat om de grotere administratieve pakketten zoals Exact, Multivers, Twinfield, Snelstart en Weefact, liggen er al heel veel koppelingen op de plank, die ook nog eens prima betaalbaar zijn.

Naast deze standaard koppelingen bieden we ook maatwerk in software koppelingen aan. Ook als u een minder gangbaar software pakket gebruikt, kunnen we vaak toch nog een koppeling op maat bouwen. U bespaart hiermee kostbare tijd en de investering valt vaak mee. Soms moeten we werken in de bestaande code, maar heel vaak is er ook een XML koppeling of API voorhanden, wat ons werk vergemakkelijkt.

Kortom: wenst u een koppeling tussen uw webwinkel en ander software pakket? De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt! Neemt u contact met ons op, dan duiken we vrijblijvend in uw casus!

Volop mogelijkheden

Of het nu gaat om een nieuw te ontwikkelen applicatie of een om te zetten applicatie. Informeer bij de accountmanager naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg of het web!

Referenties

DFI

Voor DFI ontwikkelden we een stand-alone applicatie die interieurwinkels in België voorziet van een planprogramma om onderhoud van aangeschafte meubelen te plannen. Periodiek onderhoud wordt middels de applicatie gecommuniceerd en rechtstreeks door de sales medewerker ingeboekt.

Probus Nederland

Voor de grootste netwerkclub van Nederland voor 65-plussers ontwikkelden we een multi WordPress website voor zo’n 300 verschillende clubs, die daarmee afzonderlijk van elkaar beheerd kunnen worden. Er is ook een administratiegedeelte op maat voor gemaakt, waarmee Probus Nederland zaken aan de clubs op een eenvoudige manier kan doorcommuniceren. Ook de Clubadministratie kan ermee worden bijgehouden.

THP Financial Guidance Dordrecht

Voor THP ontwikkelden we een klantenportal met extra tweestaps-beveiliging om zo te voorkomen dat verzekeringsgegevens op straat komen te liggen. Alles is AVG proof, en onlangs opnieuw opgezet qua lay-out en techniek om weer volledig bij de tijd te zijn. Aangezien het de financiële sector betreft, hebben wij extra energie en tijd gestopt in een optimale beveiliging.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: