Skip to main content

Api

Regelmatig komen er softwarepakketten uit die een API bieden. Daarmee is het vaak heel eenvoudig om data uit te lezen of weg te schrijven. Zo kunnen we met een API eenvoudige klantgegevens uit een programma halen en in een ander programma wegschrijven.

Voordeel is dat u veel tijd kunt besparen. U hoeft klantgegevens nog maar op 1 plek in te voeren, waarna deze automatisch worden overgenomen in andere programmatuur.

We hebben veel ervaring in het leggen van koppelingen tussen websites, webshops en andere applicaties, maar ook tussen softwarepakketten buiten het web.

Een alternatief voor de API is een XML koppeling. Beide bieden prima mogelijkheden om een brug te leggen tussen uw softwarepakketten, zowel offline als online!

Ook qua Internet Marketing zijn er veel koppelingen voorhanden die op uw website of webshop interessant zijn om te koppelen, bijvoorbeeld met Google of andere grote mediabedrijven.

Volop mogelijkheden

Of het nu gaat om een nieuw te ontwikkelen applicatie of een om te zetten applicatie. Informeer bij de accountmanager naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg of het web!

Referenties

DFI

Voor DFI ontwikkelden we een stand-alone applicatie die interieurwinkels in België voorziet van een planprogramma om onderhoud van aangeschafte meubelen te plannen. Periodiek onderhoud wordt middels de applicatie gecommuniceerd en rechtstreeks door de sales medewerker ingeboekt.

Probus Nederland

Voor de grootste netwerkclub van Nederland voor 65-plussers ontwikkelden we een multi WordPress website voor zo’n 300 verschillende clubs, die daarmee afzonderlijk van elkaar beheerd kunnen worden. Er is ook een administratiegedeelte op maat voor gemaakt, waarmee Probus Nederland zaken aan de clubs op een eenvoudige manier kan doorcommuniceren. Ook de Clubadministratie kan ermee worden bijgehouden.

THP Financial Guidance Dordrecht

Voor THP ontwikkelden we een klantenportal met extra tweestaps-beveiliging om zo te voorkomen dat verzekeringsgegevens op straat komen te liggen. Alles is AVG proof, en onlangs opnieuw opgezet qua lay-out en techniek om weer volledig bij de tijd te zijn. Aangezien het de financiële sector betreft, hebben wij extra energie en tijd gestopt in een optimale beveiliging.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: