Skip to main content

Klantenportals

Om een klantvriendelijke en klantgerichte organisatie te zijn, én te voldoen aan de AVG-wetgeving, is het handig om een eigen klantenportal te maken. Klanten kunnen daarin, naast allerlei functionaliteiten, hun eigen gegevens inzien, waarbij direct duidelijk is waar deze binnen de organisatie voor worden gebruikt. Met vinkjes kunnen ze bepaalde functionaliteiten aan of uit zetten. Ook kunnen ze eigen klantgegevens wijzigen, wat bovendien verplicht is voor AVG.

Mediaversa heeft veel ervaring met klantenportals. Kijk naar ons eigen klantenportal waarmee u facturen kan inzien, downloaden en een overzicht heeft van lopende abonnementen.

Klantenportals zijn relatief eenvoudig te realiseren en de meest eenvoudige versies kunnen binnen enkele dagen actief zijn. Informeer naar de mogelijkheden en om voorbeelden bij uw accountmanager.

Volop mogelijkheden

Of het nu gaat om een nieuw te ontwikkelen applicatie of een om te zetten applicatie. Informeer bij de accountmanager naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg of het web!

Referenties

DFI

Voor DFI ontwikkelden we een stand-alone applicatie die interieurwinkels in België voorziet van een planprogramma om onderhoud van aangeschafte meubelen te plannen. Periodiek onderhoud wordt middels de applicatie gecommuniceerd en rechtstreeks door de sales medewerker ingeboekt.

Probus Nederland

Voor de grootste netwerkclub van Nederland voor 65-plussers ontwikkelden we een multi WordPress website voor zo’n 300 verschillende clubs, die daarmee afzonderlijk van elkaar beheerd kunnen worden. Er is ook een administratiegedeelte op maat voor gemaakt, waarmee Probus Nederland zaken aan de clubs op een eenvoudige manier kan doorcommuniceren. Ook de Clubadministratie kan ermee worden bijgehouden.

THP Financial Guidance Dordrecht

Voor THP ontwikkelden we een klantenportal met extra tweestaps-beveiliging om zo te voorkomen dat verzekeringsgegevens op straat komen te liggen. Alles is AVG proof, en onlangs opnieuw opgezet qua lay-out en techniek om weer volledig bij de tijd te zijn. Aangezien het de financiële sector betreft, hebben wij extra energie en tijd gestopt in een optimale beveiliging.

Hoe kunnen wij u helpen?

Tijd voor een volgende actie: